Interhal
Gastro | Ron Blaauw

Gastro | Ron Blaauw

Inspired by Ron Blaauw

GASTRO servies prikkelt de zintuigen, smaak en creativiteit.
Ron Blaauw creëert met GASTRO een stijlvol servies dat passie en liefde uitstraalt voor koken en dat vooral ook anders durft te zijn. De organische vorm en natuurlijke uitstraling maakt GASTRO de perfecte keuze voor elke exclusieve gastronomische belevenis.

Het ontwerp en design zijn geïnspireerd op de visie van meesterkok Ron Blaauw en ontwikkeld in samenwerking met ontwerpstudio Mieke Cuppen. GASTRO is vervaardigd uit 100% natuurlijke materialen, waardoor het keramiek zich steeds op unieke wijze organisch vormt. Dit maakt GASTRO écht Organic Stoneware!

De inspiratie voor GASTRO ontstond bij Ron Blaauw uit de liefde voor- en het plezier in koken. De creativiteit is duidelijk terug te zien aan het frisgrijze glazuur met een schitterend craquelé effect. De subtiele gele en lichtblauwe kleuraccenten zorgen voor een oogstrelende presentatie van ál uw gerechten.

De collectie bestaat uit borden, coupeborden, (serveer)schalen en bekers. Door de verschillende items met elkaar te mixen en matchen ontstaat er een pallet aan mogelijkheden om ieder gerecht op unieke wijze te presenteren. 

GASTRO Stoneware is vaatwasmachinebestendig en geschikt voor gebruik in de magnetron en oven.

“De essentie van heerlijk koken is, dichtbij jezelf blijven én creatief durven te zijn, de beste inspiratie komt vanuit je hart.” Ron Blaauw

 

 


Links