Interhal
TableCraft

TableCraft

Every Ware. Every Day

 

TableCraft heeft een breed assortiment verschillende artikelen voor het maken van prachtige buffetpresentaties. 

Het programma bestaat uit onder andere bestekorganizers, verhogers in verschillende uitvoeringen, kunststof manden, kratjes en lemonade dispensers.

Naast de hierboven genoemde presentatiemogelijkheden heeft TableCraft ook een ruim assortiment melamine presentatie- en gastronormschalen. Leverbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Rond, vierkant, schuin en uiteraard in verschillende gastronormmaten.

Er zijn een groot aantal verhogers in verschillende stylen leveren. Door in de hoogte te werken, creëert u extra ruimte op uw buffet.

Kunststof manden met een rieten uitstraling zorgen voor een landelijke sfeer en zijn duurzaam, hygiënisch en gemakkelijk in onderhoud.

TableCraft heeft ook eem serie kratjes en veilingkisten als leuk concept voor uw buffetpresentatie. De veilingkistjes zijn voorzien van een beschrijfbaar chalkboard die u kunt voorzien van creatieve teksten. De kratjes zijn uitgevoerd in gastronormmaten, zodat deze voor en mooie, stoere uitstraling zorgen van bijvoorbeeld uw gastronormschalen.


Documentatie


Tablecraft_2019_LR.pdfTablecraft_2019_LR.pdf