Interhal
Mortier Pilon

Mortier Pilon

Fermenteren - Wecken - Brouwen

Fermenteren

Met deze set van Mortier Pilon heb je thuis alles wat je nodig hebt om grote hoeveelheden van groenten, pekel en kruiden te fermenteren. Op de pot zijn herschrijfbare labels aan de bovenkant van iedere pot te plaatsen, zodat gemakkelijk te identificeren is wat er in de pot zit. In het meegeleverde boek staan diverse recepten die getest zijn om maximale gebruiksvriendelijkheid te garanderen. Zuurkool, augurken en kimchi worden eenvoudig verkregen via fermentatie. 


Wecken

De set voorraadpotten van Mortier Pilon wordt geleverd in 4 verschillende Mason-stijl potten, een inbliktrechter en een rek om de potten veilig uit het kokend water te kunnen verwijderen. Het meegeleverde boek staat vol heerlijke recepten, terwijl het herschrijfbare label aan de bovenkant van iedere pot het gemakkelijk maakt om te identificeren wat erin zit. De potten zijn luchtdicht, waardoor de voeding voor langere tijd bewaart kan blijven.

Brouwen

In deze glazen fles van Mortier Pilon kun je je overheerlijke zelfgebrouwen kombucha opslaan en delen. Deze fles is meer dan een bewaarfles. Het is een deel van het brouwproces, aangezien gebottelde kombucha door een tweede gistingsfase gaat, waardoor het nog lekkerder smaakt.   Kombucha is een bruisende, pittige thee die zowel heerlijk smaakt als goed is voor de gezondheid. Het is gemaakt door gisting van gezoete thee met behulp van de Kombucha Cultuur, die de suiker in de thee "verteert", waardoor een rijkdom aan vitamines, antioxidanten en probiotica wordt gegenereert.