Interhal
Whiskware

Whiskware

Snel, Vers en Gemakkelijk

Eiermixer

Breek, Scheid, Mix

Bak omeletten, roerei, french toast, frittatas, quiches en meer met de Whiskware™ Egg Mixer. Voeg eenvoudig uw ingrediënten toe, gooi in de BlenderBall® in de fles en schud. Geïnspireerd door het beproefde design van de garde, klopt de BlenderBall® de luchtigste eiergerechten in seconden.

De Whiskware Egg Mixer beschikt over een ingebouwde ei kraker en een verwijderbare eier scheider om snel aan de slag te gaan.

Getest en goed bevonden
De garde is een must have in elke keuken, te gebruiken om ingrediënten te mengen tot een glad en licht mengsel. Met de Whiskware™ Egg Mixer bereikt u dezelfde  resultaten als met een traditonele mixer maar met veel minder rommel en afwas dankzij de BlenderBall® garde. Voeg eenvoudig uw ingrediënten in de beker, gooi de BlenderBall® erbij, schud om te mengen en schenk uit.          


Dressingmixer

Mooi en handig
Het maken van verse dressings en marinades was nog nooit zo eenvoudig dankzij de Whiskware ™ Dressing Shaker. Deze slanke, direct-op-tafel te gebruiken karaf is voorzien van een morsvrije schenktuit, gemakkelijk met één hand te bedienen. Met bekroonde BlenderBall® garde mengt u binnen enkele seconden de ingrediënten.

Uw Ingrediënten, Uw gezondheid.
In de winkel gekochte dressings zijn niet alleen duur, ze bevatten ook vaak veel calorieën, smaakversterkers en conserveringsmiddelen. Propyleenglycol Alginaat ? Polysorbaat 60 ? Als je het al niet kunt uitspreken, hoort het zeker niet in uw eten. Een hele geruststelling als u weet welke ingrediënten u aan uw voeding toevoegt.

Moeiteloos mixen
Chef-koks vertrouwen op de traditionele draadgarde om ingrediënten te mengen tot een gladde en lichte consistentie. Met de Whiskware Dressing Shaker kunt u dezelfde resultaten bereiken met minder rommel en afwas, dankzij de BlenderBall® garde. Voeg eenvoudig uw ingrediënten in de shaker, gooi de BlenderBall® erbij en schudden maar.

Beslagmixer

Pannenkoeken, wafels, crêpes en nog veel meer. Mix uw beslag met minimale inspanning, rommel en vaat dankzij de Whiskware™ Batter Mixer. Voeg eenvoudig uw ingrediënten toe, gooi de BlenderBall® erbij en schud. Je hebt geen aparte mengkom nodig, geen kleverige lepels of ondergespat werkblad. Super eenvoudig schoonmaken. Wanneer u klaar, vul de beker met warm water en schoonmaakmiddel toeoegen, schudden en spoelen. Uiteraard is de beker ook vaatwasmachinebestendig.

Met de heavy duty BlenderBall® mixt u met gemak uw beslag. Voeg eenvoudig uw ingrediënten toe, gooi in de gooi de roestvrijstale BlenderBall® erbij en schudden maar.

 


Nieuws