Interhal

Disclaimer

Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van de door Interhal Groep gecre√ęerde internetsite en/of pagina¬ís de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie (na verloop van tijd) verouderd (is) of niet (meer) correct is. Interhal Groep is niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens uit de door Interhal Groep gecre√ęerde site en/of pagina¬ís. Interhal Groep wijst hierbij alle aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het gebruik van deze gegevens of gegevens waarnaar links op deze site(s) verwijst (verwijzen) af. De gegevens op deze site kunnen zonder waarschuwing worden gewijzigd.

De site is bestemd voor het verstrekken van informatie voor de gebruiker. Interhal Groep geeft geen garanties met betrekking tot de aard en de inhoud van de informatie van de site en is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en het gebruik van de site, wordt door Interhal Groep uitdrukkelijk afgewezen.

Tevens wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de site. Verwijzingen of verbindingen naar andere sites of bronnen die niet eigendom zijn van Interhal Groep zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van de site. Interhal Groep is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van deze sites of bronnen. Interhal Groep aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op dergelijke sites of bronnen of beschikbaarheid. Interhal Groep is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of door het afgaan op de inhoud, goederen of diensten als aangeboden op dergelijke sites of bronnen.

Volg ons

Twitter Facebook Linkedin YouTube

Facebook

Ambiente Frankfurt Gezien bij #emilehenry - Hal 3.1 - Stand D70... Lees meer


Diner Ristorante Cucina Mediterraneo samen met team TTP Concepts en team Abodee Benelux... Lees meer


En voor de taartvorm kies je natuurlijk een mooie aardewerk schaal van Emile Henry... Lees meer


Ambiente Frankfurt Gezien op de stand van #lotusgrill - Hal 1.1 - Stand C80... Lees meer


Ambiente Frankfurt Gezien #iSi - Hal 12.0 - Stand B96 NEW: iSi Nitro System come to visit us at Ha... Lees meer